Според Петков няма никакъв смисъл от това.  Отговорната позиция е да седнем

...
Според Петков няма никакъв смисъл от това. 
Отговорната позиция е да седнем
Коментари Харесай

Кирил Петков: ГЕРБ правят моноспектакли, за да стигнат до избори

Според Петков няма никакъв смисъл от това. 

" Отговорната позиция е да седнем и да приказваме. Нека да ни предложат техния документ, само че няма смисъл да го дават в деня на оставката. За мен има очевидна тактика нещата да се бавят до последния миг. Защо - не знам, само че в случай че най-после стане неточност, тъй като няма време или се пробват през пресиране на времето да реализират някакви резултати, отговорността ще е тяхна ", съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

Той акцентира, че не вижда никаква причина от през днешния ден до 6 март да чакат някой да написа документ, както последните четири седмици чакат Мария Габриел да си даде нейните оценки за министрите.

Попитан дали желаят дружно да пишат документа, Петков сподели: " Все едно, че тази дата е изненадваща, ние я знаехме отпреди девет месеца ".

Депутатът добави, че в този момент има нова дата - 8 март, след оставката. Не ви ли се коства необичайно да поискате за два дни от оставката до осми март да се договаряния всичко, а в последните девет дни да няма нито един фиктивен диалог и от понеделник да не ни се отговори дори на поканата, разяснява Петков.

Скептичен съм към действителната концепция на сътрудниците да се договорят с нас. Имам възприятието, че се вършат моноспектакли, с цел да стигнат до евентуални избори. Днес чух единствено - избори, избори, избори, избори и ще ви дадем някакъв документ в деня на оставката ". Няма логичност, сподели още Кирил Петков.

По-рано през днешния ден Бойко Борисов съобщи:  " На 5 март ще показва на партията съдружното съглашение, на 6 март ще го дам на сътрудниците от ПП-ДБ да го четат, по-късно имаме конгрес в Букурещ, на 8-ми към този момент до тогава Денков и Габриел ще са привършили оценките на министрите и в случай че желаят да беседваме за съдружно ръководство, за целия мандат, по всички тематики, ще има време през тези няколко дни да си сложат бележки или да го преправят. Аз ще оставя тук договаряща група и надлежно на 8-ми, в случай че сме се разбрали, вървим напред, в случай че не сме се разбрали - гласуваме оставката на Денков и кабинета и отиваме на избори ". 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР